Güncel
Giriş Tarihi : 29-09-2021 18:12   Güncelleme : 29-09-2021 18:24

SİNDER ilk genel kurulunu yaptı

Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) 1. Olağan Genel Kurulunda mevcut kurucu başkan Yılmaz Öz güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

SİNDER ilk genel kurulunu yaptı

SİNDER ilk genel kurulunu yaptı

Sinoplu İşadamları Derneği'nden (SİAD) istifa etmeleri ardından 3 Ağustos tarihinde yeni kurdukları Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) çatısı altında toplanan iş adamları ilk genel kurulunu yaptı.

Harbour Otel'de gerçekleştirilen genel kurulda açılış ve yoklama ardından divanın teşekkülü gerçekleşti. Divan başkanlığını Sinoplu kanaat önderlerinden iş adamı Nihat Önder'in yaptığı genel kurulda divan üyeliklerini ise; Uluslararası Hak Arama Derneği (UHAD) Başkanı Şirvan Ünal ile Sinop Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Sevgi Aral gerçekleştirdi. 

İŞ İNSANLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası açılış konuşmasını gerçekleştiren SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tüm iş insanlarını SİNDER çatısı altında toplanmaya ve Sinop'a yatırım yapmaya davet eden Başkan Öz, "Sinoplular ilk defa merkezi Sinop’ta bulunan Sinop İş İnsanları Derneği olarak bir çatı altında toplanmıştır. Yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm iş insanlarını Sinop için birlikte olmaya davet ediyoruz. Amacımız Sinop ve ilçelerini hak ettiği yere taşımak. Yatırım yapmak isteyen Sinoplu iş adamlarımızı memleketlerine yatırım yapmaya davet ediyoruz. Vizyonumuz siyasi ve ideolojik düşünceden uzak, ilimiz için hayırlı ve güzel işler yapmaya çalışan yöneticilerimizle birlikte uyum içinde olmaktır. Bu düşüncelere sahip tüm Sinoplu iş insanlarını derneğimize üye olmaya, birlikte olmaya ve biz olmaya davet ediyoruz. Bu düşüncelerle; birinci olağan genel kurulumuzun Sinop'umuza hayırlı olmasını ve güzel başlangıçlar getirmesini temenni ediyoruz" dedi.

SİNDER YENİ YÖNETİMİ

Yapılan konuşmalar ardından seçimlere geçildi. Genel kurula tek liste ile giren mevcut başkan Yılmaz Öz, oyların tamamını alarak güven tazeledi. Yılmaz Öz başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: Filiz Kalaycı, Ebru Uysal, Hakan Aycan Altıntaş, Nazım Demiray, Okan Özgökmen, Bilal İncekara, Hicran Saraç, Ahmet Taylan Atay, Ümit Tekneci ve Numan Ogün Öztürk. Denetim Kurulu: Filiz Küçükkalyon, Nermin Çöpçü ve Ayhan Karaoğlu.

KATKISI OLAN İŞ ADAMLARINA PLAKET

Genel kurul sonunda Ayancık ve çevresinde meydana gelen büyük sel felaketi nedeniyle SİNDER adına yapılan yardım faaliyetlerine katkıda bulunan iş insanları Nazım Demiray, Kenan Abalı, Hakkı Çakan, Burhanettin Kara ve Nihat Önder'e plaket takdim edildi.

Genel kurula: Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, Sinop Sanayi ve Ticaret Odası (TSO) Başkanı Salim Akbaş, Balkan ve Mücadele Başkanı Kenan Aral,  Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Tütüncü, Sinop Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Alper Bayrak, SİNDER kurucu üyesi ve DORAY yangın kapı sistemleri üretici firma sahibi Nazım Demiray, SADER Başkanı Remzi Yüksel ile SİNDER üyeleri katıldı.

Kaynak: Vitrinhaber

AdminAdmin