Güncel
Giriş Tarihi : 19-03-2020 16:07   Güncelleme : 19-03-2020 16:40

Sınırlı Sayıda Müşteri Alınıyor

Türkiye’de de hızla yaygınlaşan korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında postane ve bankalara sınırlı sayıda müşteri kabul ediliyor.

Sınırlı Sayıda Müşteri Alınıyor

Ülkemizde de hızla yaygınlaşan ve açıklanan verilere göre şimdiye kadar iki kişinin yaşamını yitirmesine sebep olan korona virüsten korunma kapsamında Gerze Belediyesi’nin yaptığı yoğun dezenfekte çalışmalarının yanı sıra bazı kamu kurum ve kuruluşlarında da belli başlı önlemler alınıyor.

Buna paralel olarak ilçemizde bulunan PTT ve bankalara sınırlı sayıda müşteri kabul ediliyor. Banka veya postanede işi yapılabilecek kadar müşteri kabul edilirken, sayısının fazla olması durumunda içeride işi biten bir sonraki müşteriye kadar diğer müşteriler kapıda bekliyor. En çok kapalı ve kalabalık alanlarla yakalanma riskinin fazla olduğu korona virüsten korunmak ve riski en aza indirebilmek maksadıyla yapılan bu uygulamada hem çalışanlar hem de müşterilerin sağlığı gözetiliyor.

Banka veya postane içerisinde işlemi yapılan müşteri dışında müşteri kabul edilmemesinden doğan kuyruğu en aza indirebilmek için yetkililer acil ve önemli işi olmayan vatandaşların evden çıkmaması gerektiğinin altını çizdi.

AdminAdmin