Güncel
Giriş Tarihi : 22-02-2019 11:11   Güncelleme : 23-02-2019 13:14

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Çakıcı'ya Ziyaret

Gazeteciler cemiyeti başkanı ve üyeleri, Boyabat Belediye başkanını makamında ziyarette bulundular

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Çakıcı'ya Ziyaret

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti başkanı Cengiz Demirel, Haber57 imtiyaz sahibi Osman Aksu, Gerzeninsesi gazetesi adına Fatih Uysal, Vitrin haber adına Serhat Özşahin,  Boyabatın sesi Ali Sezer ve Ezgi fm imtiyaz sahibi,  Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı, Makamında nezaket ziyaretinde bulundular.  Ziyaret Sonrası yapacağı projelerden bahseden başkan Çakıcı, Şunları söyledi.

 ‘’ Ziyaretime gelenlere öncelikle başkanımıza ve üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Basın aslında bir milletin toplumun sesidir, güzelliğidir ve bunların gazeteye yansımasıdır. Ben 5 yıldır buranın belediye başkanıyım. Bende 2 adet emanet var birincisi can ikincisi makamdır. Hayata ben emanet olarak bakmaktayım.

 Ben şehrimin değerlerinin planlarını yaparak bir yolculuğa çıktık. Belediye başkanları sadece kaldırım, yol yapan biri değildir. Şehrin hedefini belirleyen bu konuda rol alan en önemli insanlardır. Belediye başkanının yüzü gülerse, şehrindeki insanlarında yüzü güler ve gönüllerinde olur. Boyabat tesadüf şehir değildi pafla gonyalılardan buyana hayatın olduğu şehirdir. Yaşayan bütün medeniyetlerin belediye başkanı olmak istiyorum. Belediye başkanlığı kutsal bir makamdır. Şehrin yönünü haritasını çizer ve insanları oraya taşır.

Kolaz Çayı üzerinde yapılacak bir çılgın projemiz var. Kolaz Çayı içerisinde 400 metrelik bir alanda jetski ve gondollar ile vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz.

Boyabat güzel bir il Sinop’un müzesi gibidir. Burada olmaktan mutluyum şehrimi en güzel yerlere taşıyacağım. Boyabat inşallah hizmete destek verecek, hizmetin zaferine oy verecek. Çarşısı ve kalesiyle tanınan Boyabat’a şimdide ikinci büyük ve en yüksek kulesini yaptırıyoruz. İlki İstanbul Çamlıca mevkiinde ikincisi de 57 metre yüksekliği olan bir kuledir. Ve bu kule Boyabat’ta sembol olarak tarihe geçecektir. Boyabat artık kulesiyle konuşulacak. 5 yıldır Boyabat’ımıza çalışıyoruz bundan onurluyum ve gururluyum herkese teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta Boyabat’ın Kazanacağını, Hizmetin Kazanacağını inanıyorum''. şeklinde konuştu.

AdminAdmin