Güncel
Giriş Tarihi : 11-12-2016 20:15   Güncelleme : 24-10-2017 17:58

Sinop 2. Kez Şehit Acısıyla Yandı

Bir acı haber de Sinoplu polis memuru Hakan Tanrıkulu'ndan geldi

Sinop 2. Kez Şehit Acısıyla Yandı

Sinoplu Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Mustafa Berkay Akbaş'ın şehedat haberi yürekleri dağlarken, bir acı haber de Sinoplu polis memuru Hakan Tanrıkulu'ndan geldi.

İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polislerden birinin Durağan nüfusuna kayıtlı Hakan Tanrıkulu olduğu teşhis edildi. Durağan Merkez Mahallesi Adliye Lojmanları'nda ikamet eden İzzet Tanrıkulu ve eşi Ayşe Tanrıkulu oğulları olan Hakan Tanrıkulu'nun İstanbul'da çevik kuvvet polisi olarak görev yaptığı öğrenildi.

Ailesinin acı bekleyişleri sonucunda adli tıp kurumundan acı haber geldi ve 23 yaşındaki 3 yıllık polis memuru Tanrıkulu'nun şehit olduğu öğrenildi.

2 yıllık polis memuru olan 23 yaşındaki Tanrıkulu, yarın saat 10'da İsmailbey camisi önünde kılınacak cenaze namazı ardından Durağan ilçesinde toprağa verilecek.

“Yeter ki ezanım, bayrağım sağ olsun”

Tanrıkulu'nun babası memur emeklisi İzzet Tanrıkulu, "Ben oğlumun bu halde şehit olmasına eşimle beraber, Sinop halkı adına, Türkiye adına, 80 milyon adına gurur duyuyorum. Yeter ki ezanım, bayrağım sağ olsun. Onlara bir leke gelmesin diyorum. Bir Hakanlar gider, beş Hakanlar gelir" şeklinde konuştu. Derin bir hüznün hakim olduğu şehit evinde Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi.

Erkan TaşErkan Taş