Güncel
Giriş Tarihi : 11-11-2015 14:05   Güncelleme : 11-11-2015 14:18

Sinop Gazeteciler Cemiyetinden Taziye Ziyareti

Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Yönetimi, Sinop’lu Şehit Sadık Aparangil ile ilgili olarak Sinop Garnizon Komutanlığı’na taziye ziyaretinde bulundu.

Sinop Gazeteciler Cemiyetinden Taziye Ziyareti
 Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kurada ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Genç ve Erkan Turan, Sinop Garnizon Komutanı Jan. Kd. Alb. Şefaattin Serten ile Komutan Yardımcısı Jan. Alb. Temel Çetinkaya’yı makamlarında ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde Boyabat İlçesi’nde toprağa verilen Şehit Uzm. Çvş. Sadık Aparangil ile ilgili taziyede bulundular.


Milletçe, Ülkemizin birlik ve bütünlüğünden, barış ve kardeşlik duygularından yana olduklarını belirten Sinop Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve Gazilerimize de minnet duygularını dile getirerek, Ordumuza ve güvenlik güçlerimize başarı dileklerinde bulundular.

Sinop Garnizon Komutanı Jan. Kd. Alb. Şefaattin Serten ve Komutan Yardımcısı Jan. Alb. Temel Çetinkaya da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ordumuz’un daima Milletimiz’in hizmetinde olduğunu belirttiler ve Sinop Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi’ne çalışmalarında başarılar dilediler.

Seda ŞengülSeda Şengül