Güncel
Giriş Tarihi : 19-08-2020 12:25   Güncelleme : 19-08-2020 12:49

Sinop Heyetinin Ankara Çıkarması

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve beraberinde Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Ak parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu’ndan oluşan heyet 18 Ağustos 2020 Salı günü Ankara’da önemli ziyaretlerde bulundu

Sinop Heyetinin Ankara Çıkarması

Vali Karaömeroğlu ve beraberinde ki heyet Ankara’da ilk olarak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Sinop Havalimanı’na daimi gümrük kurulması ve gümrük işlerinin daha da kolaylaştırılması, Sinop’ta ihracatçılarla ilgili talepler ve yapılan çalışmalar hususunda karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u Ziyaret Ettiler

İkinci olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la gerçekleştirilen toplantıda, Sinop Şehir Meydanı Projesi’nde katedilen mesafe ve esnafların talepleri hususunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Vali Erol Karaömeroğlu toplantıdan sonra yaptığı açıklamada; ‘‘İlimizi bir kültür ve turizm şehri haline dönüştürecek adımlar çerçevesinde, turizm yollarında yapılacak çalışmalarla ilgili hibe desteğinde bulunan ve Sinop’umuza en başından beri desteğini esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’e teşekkür ediyorum ’’dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ziyaretinden sonra Vali Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu ile birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’yi ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ile bir süre sohbet eden Vali Erol Karaömeroğlu, ilgi ve alakalarından dolayı Bakan Yardımcısı Sayın Muhterem İnce’ye teşekkür ederek, Sinop’a özgü kotra hediye etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Ziyaret Ettiler

Bakanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Sinop Şehir Meydanı Projesi kapsamında yıkılacak ve yenisi yapılacak olan Valilik Binası, Türkeli Hükümet Konağı, Boyabat Meydan Projesi ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bilgiler sunularak, değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Erol Karaömeroğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, ilimizde yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında da genel bilgiler aldı.

Son olarak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile yapılan görüşmede yeni adliye binasının yapımı sürecindeki gelişmeler ele alınarak, istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Vali Erol Karaömeroğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Vali Erol Karaömeroğlu ziyaret anısına Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e Sinop' a özgü kotra hediye etti.

AdminAdmin