Güncel
Giriş Tarihi : 23-12-2014 23:56   Güncelleme : 23-12-2014 23:34

Sinop MÜSİAD Örnek Gösterildi

Sinop MÜSİAD Genel Başkanı Sinop'u Örnek Gösterdi

Sinop MÜSİAD Örnek Gösterildi
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan tarafından açılışı yapılan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesi'nin açılış programına Sinop MÜSİAD üyeleri de katıldı. Programda MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Sinop MÜSİAD'dan övgüyle bahsetti. 

AK Parti Bolu İl Kongresi’ne katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, kongre çıkışında MÜSİAD Bolu Şubesinin açılışını yaptı. Davutoğlu, “Türkiye’nin her ilinde MÜSİAD Şubesi açılmasını istiyoruz” dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan ile birlikte MÜSİAD Bolu Şubesinin açılışına katılarak kurdele kesti. Kalabalık bir iş adamı topluluğu tarafından karşılanan Davutoğlu, açılışta yaptığı konuşmada MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’a hitap ederek, “Sayın başkan Türkiye’nin her ilinde MÜSİAD Şubesi açılmasını istiyoruz. MÜSİAD memleketteki dürüst iş adamlarının oluşturduğu bir iş adamı grubudur. Allah hepinize bol kazançlar versin” dedi.

Programda konuşan Olpak, konuşmasının bir kısmını Sinop'a ayırdı. Sinop'u örnek gösteren Olpak; "Sinop bizim için önemli bir örnek. 'Küçük şehirlerde STK'lar faaliyet açısından verimli ve başarılı olamıyor' diyenlere biz MÜSİAD olarak Sinop'u örnek gösteriyoruz. Bunun için destek anlamında Sinop'a pozitif ayrıcalık uyguluyoruz. Her yerde örnek olarak Sinop'u gösteriyoruz" diye konuştu. 

Açılış programına Sinop'u; MÜSİAD Sinop Başkan Ahmet Hilmi Gökmen ile MÜSİAD üyeleri Onur Güleryüz, Mertol Süren ve Yücel Ünal temsil etti.
hakan akbaşhakan akbaş