Güncel
Giriş Tarihi : 03-06-2021 16:21   Güncelleme : 03-06-2021 18:12

Sinop Türk Telekom'dan Ziyaret

Türk Telekom Sinop İl Müdürü Hasan Ural ve Teknik Operasyonlar Yöneticisi Doğan Uçar ile birlikte gazetemize ziyarette bulundu

Sinop Türk Telekom'dan Ziyaret

Gazetemizi ziyaret eden Ural ve Uçar, ilçemizde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Ural, ilçemizin merkezinde devam eden ve bu hafta bitmesi planlanan çalışmalarının ardından Gerze’de fiberleşme oranının %100 olacağının müjdesini verdi.

Uçar, Gerze’de daha önce müteahhitlerle bir araya geldiklerini, onlara yeni binalarda uygulamaları gereken internet bağlantılarıyla ilgili olarak her türlü katkıları sunduklarını kaydederek, müteahhitlerin kaliteli internet kullanabilmeleri adına belirtilen uygulamayı hayata geçirmeleri gerektiğini söyledi. Aksi takdirde internetle ilgili birçok sorun yaşandığı ve internet kullanıcılarının kaliteli hizmetten mahrum kaldıklarını ifade etti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Türk Telekom İl Müdürü Hasan Ural Kimdir?

1969 yılında Mersin’de doğan Hasan Ural, Kayseri Erciyes Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunudur. 1993 yılından beri PTT ve Türk Telekom’un birçok kademesinde mühendis ve yönetici olarak hizmet veren Ural, son olarak Samsun’da Canik Türk Telekom Müdürü olarak görev yapmaktaydı. Hasan Ural evli ve bir çocuk babasıdır.

AdminAdmin