Güncel
Giriş Tarihi : 17-01-2021 19:16   Güncelleme : 17-01-2021 19:52

Sinop ve İlçeleri Beyaza Büründü

İlçemize bağlı yüksek köylerde yağan kar kartpostallık görüntüleri aratmadı

Sinop ve İlçeleri Beyaza Büründü

Sabahın erken saatlerinde başlayan karla karışık yağmur,  günün erken saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. 
Günlerdir ulusal basında birçok ilde susuzluk yaşandığı, barajlarda ki su seviyesinin en dip seviyelere geldiği belirtilirken ilçemizin köylerinde de çaylarda ki susuz görüntüler yerini beyaz örtüye bıraktı. Meteroloji uzmanları bölgemizde kar yağışı ile birlikte, toprağın vede barajların suya kavuşacağını belirtti. 
İlçemize bağlı yüksek köylerde kar yağışı devam ederken, ilçe merkezinde de kar soğunun hissedilir şekilde arttığı, yakın zamanda kar yağışının ilçe merkezine düşeceği söyleniyor. 

Özel İdare Genel Sekreteri "Her Türlü Hava Şartlarına Karşın Tüm Ekiplerimiz Hazır"

Yağışlar ve yol durumuyla ilgili Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, kuruma bağlı yol ve şube birimlerinin her türlü hava durumuna karşın hazırlıklı olduklarını şu ana kadar Sinop merkeze bağlı köyler ve ilçeler ile ilçelere bağlı köylerde ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı bilgisini aktardı.
Çınkıl, "kar yağışının başladığı saatlerden itibaren Özel İdareye bağlı bütün birimler,  yol durumlarına göre hazırlıklarını yaptı. Kar yağışı yüksek köylerde halen devam etmekte. Muhtarlarımızla yaptığımız görüşmelerde şuan için hiçbir ilçe veya köy yolunun kapalı olduğuyla ilgili bir şikayet olmadı. Ekiplerimiz her türlü gelişmeye karşı 24 saat göreve hazır halde bulunuyor" ifadelerini kullandı.

İlçemiz Sarımsak Köyünden kar manzaraları...

Dikmen İlçesi Saray Köyünden erken saatlerde çekilen bir fotoğraf karesi

Tangal Soğuksu arasında ki yol

AdminAdmin