Güncel
Giriş Tarihi : 12-12-2022 09:59   Güncelleme : 12-12-2022 10:05

Sinoplu İş İnsanları, kahvaltı programında bir araya geldi

Sinop İş İnsanları Derneği'nin (SİNDER) her ay geleneksel olarak gerçekleştirdiği kahvaltı buluşması Aralık ayında da büyük bir katılımla gerçekleşti

Sinoplu İş İnsanları, kahvaltı programında bir araya geldi

Dernek üyesi Hüseyin Ör’ün işlettiği HEBB Cafe de yapılan kahvaltı organizasyonunda Sinop İş İnsanları Derneği'nin faaliyetleri ve projeleri masaya yatırıldı. Samsun'un Atakum İlçe Belediye Başkan’ı Cemil Deveci'nin de misafir olarak katıldığı buluşmada SİNDER'e yeni katılan üyelerde hazır bulundu.

Programda selamlama konuması yapan SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, birlik ve beraberlik mesajı verdi. SİNDER'in kuruluşundan sonra ilk defa Sinop Tanıtım Günlerinde stant açarak katılım sağladığını hatırlatan Öz, "Standımıza gelen hemşerilerimiz arasında SİNDER’e ayrı bir değer veren Atakum Belediye Başkan’ı hemşerimiz Cemil Deveci bey de vardı. Standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Çalışmalarımız hakkında bilgi aldıktan sonra başkanımız düzenlenecek bir programda hemşerilerimle tanışıp aramızda olmak istediğini belirtti. Bizde onur duyacağımızı söyledik.

 Bu vesileyle Aralık ayındaki yapmış olduğumuz programda bizleri tekrardan onurlandıran Atakum Belediye Başkanımız sayın Cemil Deveci Bey’e ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.  Sinop İş İnsanları Derneği almış olduğu görevi layıkıyla üyeleriyle birlikte yerine getirmeye çalışmakta"  dedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'de belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

"Samsun Atakum’suz, Atakum Sinop’suz olmaz" diyen Başkan Cemil Deveci, Sinop ve Orta Karadeniz bölgesindeki turizmle ilgili çalışmalarını anlattı. Bu çalışmalar içerisinde bölgedeki vali, belediye başkanları, STK temsilcileri, otel sahipleri, ticaret odalarının başkanları ve ilgili olan herkesle görüşerek toplantılar yapacaklarını dile getiren Deveci, "Hemşehrimizin Sinop’a olan ilgisi ve alakası bizi memnun etti. Bütün çalışmalar içerisinde olmamız ve taşın altına elimizi koymamız gerekiyor" diye konuştu. 

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Başkan Yılmaz Öz ve Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

Programda yeni üyeler kendini tanıtarak, hangi iş kollarında faaliyetlerini sürdürdüklerini anlattı.

AdminAdmin