Güncel
Giriş Tarihi : 13-04-2020 13:43   Güncelleme : 13-04-2020 14:40

Sinop’ta Asılan Duyuruya Gerze’den Manidar Cevap

Sinop'ta apartman girişine asılan ve büyük tepki uyandıran yazıya, Gerze'de ki apartman sakinlerinden cevap geldi.

Sinop’ta Asılan Duyuruya Gerze’den Manidar Cevap

Sinop’un Zeytinlik Mahallesindeki Sinova Sitesi Yönetimi bina da oturan sağlık çalışanları için apartman girişine astığı, “Sağlık çalışanlarının ön asansörleri kullanmamalarını arka asansörleri kullanmalarını rica ediyoruz.” ifadelerinin yer aldığı duyuru büyük tepki toplamıştı.

Ülkemizin çeşitli yerlerinden, sağlık çalışanlarına karşı gösterilen bu tutuma gelen tepkilerin bir yenisi de Gerze’den geldi.

Gerze’de bir apartman yöneticisi, apartman sakinleri adına bina da oturan sağlık çalışanları ve emniyet mensuplarına teşekkür ettikleri bir yazıyı apartman girişine asarak büyük takdir topladı.

Apartman komşularımızdan olan sağlık görevlilerimize, emniyet mensuplarına salgın hastalığın etkili olduğu bu günlerde fedakârca yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür eder; başarılı, sağlıklı günler dileriz. İyi ki komşumuzsunuz.” ifadelerinin yer aldığı yazıyı sosyal medya hesabından paylaşan Gerze Aile Sağlığı Merkezinde çalışan bir aile hekimi; ”Teşekkürler. İyi ki varsınız, bizlere ne mutlu ki sizlerle komşuyuz.” diyerek karşılık verdi.

AdminAdmin