Güncel
Giriş Tarihi : 30-11-2015 15:57   Güncelleme : 30-11-2015 15:44

SİNOP’UN DEĞERLERİNİ DAHA ÇOK TANITMALIYIZ

Açılışından son gününe kadar vaktinin çoğunluğunu, İstanbul Feshane’de düzenlenen Sinop Tanıtım Günlerinde geçiren AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, “Sinop ve Sinop’a ait sosyal, kültürel, tarihi ve ekonomik değerleri daha çok tanıtmalıyız” dedi.

SİNOP’UN DEĞERLERİNİ DAHA ÇOK TANITMALIYIZ
 Bu sene ikincisi düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri 26-29 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul’da Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sinop Günlerine İstanbulluların ilgisi yüksek oldu. Her gün Saat 10.00’da açılan stantlar gece yarılarına kadar İstanbul’daki Sinoplular ve Sinop’u merak eden ziyaretçilerle dolup taştı.

NAZIM MAVİŞ: SİNOP’U DAHA ÇOK TANITMALIYIZ

Tanıtım Günlerinin sona ermesi üzerine AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş kısa bir değerlendirme yaptı. Sinop Günlerinin bu sene daha başarılı geçtiğini ifade eden Maviş açıklamasının devamında şunları söyledi. “Sinop Tanıtım Günleri inşallah her geçen yıl daha iyi olacak. İstanbul tanıtım için önemli bir mekân. Sinop’un tanıtılması gereken çok değeri, ürünü, markası var. Sinop’un tanıtımındaki tüm açıklarımızı önümüzdeki birkaç yıl içinde kapatmaya çalışacağız. Sinop’un değerlerini tanıtmak için daha çok çalışmalı, daha çok el ele vermeliyiz. Sinop’un marka şehir olmasında tanıtımın katkısı büyük olacaktır.”

HERKES ÇOK İYİ ÇALIŞTI

Sinop Tanıtım Günlerinde herkesin çok iyi çalıştığını söyleyen AK Parti Milletvekili Nazım Maviş açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Başta Sinop Tanıtım Platformu Başkanı Engin Kırmızıgül, Sayın Valimiz Yasemin Özata Çetinkaya, il ve ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere İstanbul’daki Sinop derneklerimizin yöneticileri, Sinop İl Müdürlüklerimiz, gençlik kuruluşlarımız ve STK’larımız, iş adamlarımız yani herkes işin bir tarafından tuttu, samimice çalıştı. Bu samimiyet ve Sinop sevgisi ortaya güzel bir organizasyon çıkardı. Sinop Günlerinde emeği olan katkısı olan, fikri olan herkese teşekkür ederim.

Ayrıca Sinop dostu olarak etkinliklerimize katılan tüm valilerimize, siyasetçilerimize, milletvekili ve belediye başkanlarımıza, gazetecilerimize şükran borçluyuz. Bu çerçevede özellikle İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul il Başkanı Selim Temurci, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’ya Sinoplular adına teşekkür ederim.

İSTANBULLU YÖNETİCİLER SİNOP’U ÇOK SEVDİLER

26-29 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul’da Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Sinop Günlerine çok sayıda siyasetçi ve yönetici katıldı. Bunlardan bazıları şunlar:

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul il Başkanı Selim Temurci, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 22. Dönem Milletvekili Cahit Can,23. Dönem Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı,24. Dönem Milletvekili Mehmet Ersoy, 25. Dönem Milletvekili Cengiz Tokmak, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya,Nurettin Nebati,Hasan Turan,Yıldız Seferinoğlu,GOP Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir,Sinop Milletvekilleri ve İstanbuldaki Sinoplu vekiller.

Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, ilçe kaymakamları,belediye başkanları ve Sinop Tanıtım Platformu Yöneticileri ziyarete gelen misafirlerle tek tek ilgilendiler.


AdminAdmin