Güncel
Giriş Tarihi : 07-05-2015 20:26   Güncelleme : 07-05-2015 20:20

SON PAYLAŞIMI ÇOK MANİDAR!

Sinop Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş'a silahlı saldırıda bulunan H.A. isimli Milli Eğitim çalışanı kendine ait sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımı dikkat çekti.

SON PAYLAŞIMI ÇOK MANİDAR!
H.A. paylaştığı videonun açıklamsına, "İl Milli Eğitim Müdürü başta olmak üzere onun adaletsiz yönetiminde pay sahibi olan tüm idareciler ile bu adaletsizliklere göz yuman ve çanak tutan tüm siyasiler, izleyin ve utanın, sizin üzerinizde kul hakkı çok. Haksız puanlamalarla görevden aldığınız okul müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde sırf sizin yandaş sendikanıza üye olmadığı için yönetmeliklere aykırı bir şekilde sağa sola savurduğunuz memurlar ve her şeyden önemlisi sendikamıza karşı yapmış olduğunuz tüm adaletsizlikler için Allah tez vakitte cezanızı versin... Zalimler için yaşasın cehennem..." yazmıştı.

 


Sinop Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş Valilik Binası arkasındaki restauranttan çıktığı sırada 13.30 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Sol bacağından yaralanan Karataş olay yerine gelen 112 acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Silahlı saldırı yapan Özel bir Sendika Üyesi  olan ve Milli Eğitim müdürlüğü çalışanı Hakan A. Adliyeye teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haber57

hakan akbaşhakan akbaş