Güncel
Giriş Tarihi : 24-11-2015 16:47   Güncelleme : 24-11-2015 19:12

Sonuçta O Bir Baba

Dikmen İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler gününde birbirinden renkli görüntüler yaşandı. Dikmen Kaymakamı Soner Özer düzenlenen törene eşi ve çocuğu ile birlikte katıldı.

 Sonuçta O Bir Baba


Dikmen Cumhuriyet Yatılı Bölge ortaokulunda düzenlenen programa Dikmen Kaymakamı Soner Özer, İlçe Garnizon Komutanı Jan. Kd. Bşçv. Ali Bolat, Belediye Başkanı Saim İstanbullu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Yılmaz, STK ve Siyasi Parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda öğretmen katıldı.


Programın açılışında Dikmen Cumhuriyet Yatılı Bölge ortaokulu Müdür Yardımcısı Fatih Özcan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.



Aday öğretmenler adına programda söz alan Hasan Ali Kurt ise öğretmenlik mesleğinin öneminde değinerek büyük bir sorumluluk üstlendiklerini kaydetti. Daha sonra yeni göreve başlayan aday öğretmenlerin yemini salonda bulunanlarca büyük alkış alırken, Öğretmenler günü sebebi ile düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülünü Dikmen Kaymakamı Soner Özer verdi, hediye takdimi sonrası konuşan Özen, öğretmenlik mesleğinin önemine değinerek, öğretmenliğin kendisine göre mesleklerin en başında yer aldığını, öğretmenlik mesleğinin kutsal ve zor bir meslek olduğunu kaydederek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Program sonunda ikram edilen yemek ve Dikmen Cumhuriyet Yatılı Bölge ortaokulu Rehber Öğretmeni Hande Kuşçu ve Türkçe Öğretmeni Ahmet Kuşçu’nun müzik dinletisi dinleyenlerden tam not aldı





AdminAdmin