Güncel
Giriş Tarihi : 23-12-2022 12:18   Güncelleme : 24-12-2022 12:22

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yeni Üyelerini Seçti

Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının, 2023 yılı faaliyet döneminde mütevelli heyetinde görev alacak muhtar üyelerinin seçimi yapıldı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yeni Üyelerini Seçti

İlçemiz Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü mütevelli heyeti üye seçimi İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda, köy ve mahalle muhtarlarının katılımı ile yapıldı.

Muhtarlar, 1 köy muhtarı ve 1 mahalle muhtarı olmak üzere toplam 2 muhtarın 2023 yılı boyunca görev yapacağı mütevelli heyet üyelerini kendi aralarında yaptıkları kapalı oylama sonucunda belirlediler.

KABANLAR KÖYÜ VE HAMİDİYE MAHALLESİ MUHTARLARI MÜTEVELLİ HEYETİNE SEÇİLDİ

İlçe Mahalle Muhtarları mütevelli seçiminde tek aday olarak seçime giren Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ramis Kalay, toplamda 6 oy alarak mütevelli heyeti üyeliğine seçildi.  

Yine tek aday olarak seçime giren Kabanlar köyü Muhtarı Şaban Kaban, 32 köy muhtarının oyunu alarak mütevelli heyeti üyeliğine seçildi. Sivil Toplum Kuruluşları adına da ilçemiz esnaflardan İdris Öztürk mütevelli heyeti üyeliğine seçildi. 

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, seçimin hem vakfa hem de ilçemize hayırlı olmasını dileyerek Vefa Projesinin devam ettiğini, mahalle ve köylerde yardıma ihtiyacı olan yaşlıların bu proje kapsamında verilen hizmetlerden faydalanabileceğini hatırlattı.

AdminAdmin