Güncel
Giriş Tarihi : 25-12-2015 14:37   Güncelleme : 25-12-2015 14:22

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yeni Üyesini Seçti

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 2016 yılı faaliyet döneminde mütevelli heyetinde görev alacak muhtar üyelerin seçimi yapıldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yeni Üyesini Seçti
 İlçemiz Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla TUNA Başkanlığında, İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda, köy muhtarlarının katılımı ile yapılan mütevelli heyeti üye seçimi yapıldı.

Köy muhtarları 2016 yılı boyunca görev yapacak mütevelli heyet üyesini kendi aralarında yaptıkları kapalı oylama sonucunda belirledi. Oylama da Kızılcalı köyü Muhtarı Cengiz Köksal ve Kiren Çukuru köyü Muhtarı Tahsin Çevik üyeliğe aday olurken toplamda kullanılan 37 oyun biri çift isim yazılması sebebiyle geçersiz sayıldı. Geçerli 36 oydan 23’ünü Kızılcalı köyü muhtarı Cengiz Köksal alarak mütevelli heyeti üyeliğine seçildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan, İlçe mahalle muhtarları mütevelli heyet üyesi seçiminde ise Çarşı Mahallesi Muhtarı Şuayip Demir, Sivil Toplum Kuruluşları adına 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı İdris Öztürk bir yıllığına temsilci üye seçildi.

Seda ŞengülSeda Şengül