Güncel
Giriş Tarihi : 03-02-2021 16:12   Güncelleme : 03-02-2021 16:18

Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

2021 yılı Şubat ayı Meclis Toplantısı Belediye Toplantı Salonunda yapıldı

Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantı, bir önceki meclis karar özetinin tasdiki ve ek gündem maddelerinin görüşülmesi talebinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından başladı.

Abdaloğlu köyü, 3 pafta, 1850 nolu parselde kayıtlı taşınmaz ile ilgili talebin görüşülmesi talebinin komisyona devredilmesi, oy birliği ile kabul edildi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere 1 adet otomobil, 1 adet minibüs ve 1 adet kamyonet satın alınması talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Gerze Belediyesine ait kirada bulunan taşınmazlara ilişkin gerekli indirim, süre uzatımı ve ertelemelerin yapılması talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Gerze Belediyesi tahsilatlarında pos cihazı kullanılması talebi, oy birliği ile kabul edildi.

EK GÜNDEM

Kervan Sokak isminin değiştirilerek, yaklaşık 20 yıl Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı yapan Veysel Yiğit’in isminin verilmesi; Kervan Sokak’ın isminin, Veysel Yiğit Caddesi olarak değiştirilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Gerze Turizm Ltd. Şti. Müdürü Ramazan Yılmaz'ın sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etmesi üzerine,  Fatih Öz’ün 2 yıllığına  Şirket Müdürü olarak tayin edilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

AdminAdmin