Güncel
Giriş Tarihi : 01-02-2023 15:01   Güncelleme : 04-02-2023 15:05

Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Şubat ayı meclis toplantısı Gerze Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi

Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Toplamda 3 maddenin görüşülüp karara bağlandığı toplantı, CHP’ li Belediye Meclis Üyesi Ercan Çelebi’ nin eksik katılımıyla yapıldı.

Bir önceki meclis karar özetinin tasdiki ile başlayan toplantının ilk gündemi Çarşı Mahallesi 587 ada 3 parselde kat karşılığı arsa satışı talebi, oy çokluğu ile kabul edildi.

Boş/Dolu kadro değişikliği talebi, oy birliği ile kabul edildi. Konuyla ilgili meclis toplantısında bilgilendirme yapan İnsan Kaynakları Müdürü Ömer Bakır, gündemdeki bu madde ile belediye bünyesinde çalışan 6 sözleşmeli elemanın son çıkan yasayla birlikte memur kadrosuna geçtiğini, sözleşmede bulundukları kadroların memuriyete geçtikleri kadroları karşılamadığından memuriyetteki kadrolarının karşılığının açılmasının talep edildiğini belirtti.

Gündemin son maddesi olan, Cumhuriyet Mahallesi Çağdaş Sokak güzergâhında bulunan trafik eğitim temalı parka isim verilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, Gerze’ de ilk otobüs firmasını kurarak ilçemize yıllarca hizmet eden Hüseyin Keklik’ in ismi trafik eğitim parkına verildi. Parkın ismi Hüseyin Keklik Çocuk Eğitim Trafik Parkı oldu.

AdminAdmin