Güncel
Giriş Tarihi : 17-09-2018 15:09   Güncelleme : 17-09-2018 15:18

Süleyman Soylu Uyardı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu öğrencilere seslenerek çeşitli uyarılarda bulundu.

Süleyman Soylu Uyardı!

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı başladı. Milyonlarca öğrenci heyecanla ders başı yaptı. Hakkari Çukurca'da okul açılış programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni eğitim ve öğretim  dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını dileyen Soylu, öğrencilere seslenerek uyarılarda bulundu.

"Hayatınızı Karartır''
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Herhangi bir uyuşturucuyla yanınıza yanaşmaya çalışanlara 'Al bu hapı iç, rahatlarsın, zihnin açılır' diyenlerle sakın konuşmayın. Size verdikleri zehirler, zihninizi açmaz, bilakis hayatınızı karartır, sakın itibar etmeyin." diyerek uyarılarına devam etti.

"Onlarla Konuşmayın"   

"Okul önlerinde ve okul çevrelerinde tanımadığınız insanlarla konuşmayın, peşlerinden gitmeyin. Türkiye'nin her yerindeki öğrenci kardeşlerime sesleniyorum. Kimseden hap, kimseden ilaç veya başka bir şey alıp ağzınıza atmayın. Herhangi bir uyuşturucu ile yanınıza yanaşmaya çalışanlara, 'al bu hapı iç, zihnin açılır' diyenlerle sakın konuşmayın. Size verdikleri haplar zihninizi açmaz, bilakis hayatınızı karartır. Sakın itibar etmeyin, elinizi uzatmayın, onlarla konuşmayın ve onları en yakın polisimize, güvenlik kuvvetlerimize, jandarmamıza ve kolluk kuvvetlerimize ihbar edin. Hatta yakınlarınıza söyleyiniz. Ayrıca okul servislerinde mutlaka ve mutlaka emniyet kemerlerinizi takın"

"Başaramadılar "

Konuşmasını sürdüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşmasını "Okullarımızı, ümitlerimizi, üniversitelerimizi, geleceğimizi karıştırmaya çalıştılar, kütüphanelerimizi tahrip ettiler, öğretmenlerimizi şehit ettiler. Ama ne yaptılarsa başaramadılar. Umudumuzu, geleceğimizi elimizden alamadılar. Kendileri yok oldular, kendileri karanlık dünyalarıyla baş başa kaldılar" diyerek sonlandırdı.

Seda ŞengülSeda Şengül