Güncel
Giriş Tarihi : 11-02-2016 10:03   Güncelleme : 11-02-2016 09:45

Süt Dağıttılar

VALİ ÖZATA ÇETİNKAYA OKUL SÜTÜ DAĞITIMINA KATILDI

Süt Dağıttılar
 Vali Dr. Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA, 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde başlanarak devam eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Ulusal Süt Konseyi işbirliği ile yürütülen Okul Sütü dağıtımına katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında önce 4-B sınıfında 30 öğrenciye ardından 1-D sınıfında 25 öğrenciye Okul Sütü dağıtan Sayın Vali ÖZATA ÇETİNKAYA öğrenciler ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek sütün çocukluk döneminde sağlıklı gelişmeleri için yapacağı katkıya ve önemine değindi.


25 öğretmeni bulunan ve 440 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü Fatih İlkokulunda gerçekleştirilen Okul Sütü dağıtımının ardından Okul Müdürü ile birlikte öğretmenler odasını ziyaret eden Vali Özata Çetinkaya öğretmenlerin taleplerini dinledi,



Okul Sütü dağıtımında Vali Özata Çetinkaya’ya İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN ve daha önceden ilçmezde Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğünü yürütmüş olan ve bir önceki ay Sinop Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanmış olan Derya Özdemir katıldı.

hakan akbaşhakan akbaş