Güncel
Giriş Tarihi : 08-06-2017 13:54   Güncelleme : 08-06-2017 17:55

Tapu Müdürlüğü Görevine Mustafa Efendioğlu atandı

İlçemiz Tapu ve Kadastro Müdürlüğü görevine, Samsun 19 Mayıs Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu atandı

Tapu Müdürlüğü Görevine Mustafa Efendioğlu atandı
 7 Haziran Çarşamba günü ilçemizde göreve başlayan Efendioğlu, hoş sohbeti, güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla Gerze'de sevilen simalar arasında yerini alacağa benziyor.

Bir dönem tayin istediği yerlerin başında Gerze'nin de olduğunu söyleyen Efenedioğlu, Gerzeli bir arkadaşı vesilesi ile sosyal medyadan sürekli Gerze'yi takip ettiğini söyledi. Televizyon izlemeyi pek sevmediğini bu nedenle de radyo dinlediğini özellikle TRT Radyo dinlediğini belirten Efendioğlu, bu vesile ile radyodan Gerzeli bir arkadaş ile tanıştığını sosyal medyadan da takipleştiklerini aktararak; ''Gerze'de göreve başlamam itibariyle bu arkadaşımla yüz yüze tanışma fırsatı yakalayacağız. Gerze'nin resimlerini sık sık sosyal medya hesabından paylaştığı için gözüm bir çok yere aşina oldu. Görevimizin Gerze'de başlamasıyla da artık birebir gezip görebilme imkanımız olacak. Gerze'yi tanımama ve sevmeme vesile olan nedenlerden birisi de bu arkadaşım'' dedi.

''Çevre ve doğaya düşman olana bende düşmanım''

Çevre ve doğa aşığı olduğunu bir dönem TEMA temsilciliği yaptığını aktaran Efendioğlu, ''Çevre ve doğaya düşman olana bende düşmanım. Doğaya zarar veren her şeye ve herkese karşı mücadelem oldu. Kendi aracımı dahi olabildiğince çok az kullanmaya çalışıyorum. Bisiklete binmeyi çok severim. Gidilebilecek yerlere bisikletimle gitmeyi tercih ediyorum. Gerze, bisiklete binmek için çok uygun ve güzel. Herkesi özellikle gençleri bisiklet kullanmaya davet ediyorum'' çağrısında bulundu.

''Tapu Müdürlüğü Fiziki Anlamda Yetersiz ve Dar''

Tapu müdürlüğünün çok dar olduğunu ve bu sıkışıklığın çalışma performansını olumsuz yönde etkilediğini belirten Efendioğlu, ''Devrim niteliğinde değişimler, yenilikler yaşanıyor ancak fiziki mekanın yetersizliği istenilen seviyenin yakalanmasına engel oluşturuyor. Tapu müdürlüğü vatandaşların yoğunlukla geldiği ve işlemlerini hallettiği bir kurum. Yaşanan yoğunluğu kaldıracak fiziki alanımız yetersiz. Siz, ne kadar sağlıklı çalışma ortamı oluşturursanız o kadar iyi verim alırsınız'' diyerek tapu müdürlüğünün daha geniş ve vatandaşa daha iyi hizmet verilebilecek bir yere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Mustafa Efendioğlu Kimdir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde 20 yıla yakın süre, Amasya Suluova'da 5 yıl, Samsun 19 Mayıs'ta 7 yıl görev yaptıktan sonra Gerze'de göreve başlayan Mustafa Efendioğlu, aslen Trabzon Çaykara'lı. Evli ve bir çocuğu var. 


Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül