Güncel
Giriş Tarihi : 18-04-2017 13:32   Güncelleme : 18-04-2017 13:42

Tapu Müdürü İhsan Sandıkçı'nın Tayini Çıktı

İlçemiz Tapu Müdürü İhsan Sandıkçı’nın tayini Samsun 19 Mayıs Tapu Müdürlüğü’ne çıktı

Tapu Müdürü İhsan Sandıkçı'nın Tayini Çıktı

İlçemiz Tapu Müdürü İhsan Sandıkçı’nın tayini Samsun 19 Mayıs Tapu Müdürlüğü’ne çıktı.

 

2013-2017 yılları arasında ilçemizde görev yapan Sandıkçı, Sinop il merkezinde de görev yaptı. Görevde kaldığı süre boyunca, Kalite Yönetim Sistemi kuralları çerçevesinde üst düzey hizmet standartlarını yakalayarak, tapu işlemlerinin etik kurallar içerisinde kalmasını sağlayan Sandıkçı, vatandaş memnuniyetini en üst düzeye taşıyarak görevini yaptı.

 


İhsan Sandıkçı kimdir?

1965 yılında Bafra’da doğan Sandıkçı, ilk ve orta tahsilini Bafra’da yaptı. Daha sonra 9 Eylül Üniversitesi Tapu ve Kadastro Bölümü ile Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

Evli ve iki çocuk babası olan Sandıkçı, daha önce Samsun Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde şube müdürlüğü, bölge müdür yardımcılığı ve bölge müdür vekilliği görevlerinde bulundu; Atakum Tapu Müdürlüğü ve Sinop Tapu Müdürlüğü yaptı.

Biz de Gerze’nin Sesi Gazetesi olarak, kamu ve vatandaş birlikteliğine örnek bir bürokrat olarak vermiş olduğu samimi ve içten hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, ailesi ve sevenleriyle birlikte memleketi Samsun’daki yeni çalışma hayatında başarılar dileriz.

Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş