Güncel
Giriş Tarihi : 23-05-2022 11:33   Güncelleme : 22-05-2023 11:29

Tapu ve Kadastro, 175 Yaşında

Gerze Tapu Ve Kadastro 175. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Tapu ve Kadastro, 175 Yaşında

Tapu ve Kadastro Teşkilatı 175.kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Bu kapsamda ilçemiz Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu, çalışanları ve Sinop Kadastro Müdürlüğü Gerze Kadastro birimi çalışanları ile birlikte Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.

İlçe Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu, Ülkemizin en köklü ve eski kurumlarından Tapu Müdürlüğü’nün bugüne kadar ki hizmetleriyle halkın takdir ve beğenisini kazandığını, Tapu Müdürlüğü’nün vatandaşa daha sağlıklı ve hızlı hizmet verme amacıyla hizmet verdiği fiziki mekânında da yapılan tadilatla yeterli olmasa da önemli iyileştirme sağlandığını belirtti.

İlçemiz Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu verdiği bilgilerde, “Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün Tapu Müdürlüğümüzün çalışanlarının daha rahat ve hızlı hizmet vermesi, vatandaşa sunulan hizmetlerde Müdürlüğün almış olduğu K-Q TSE-ISO-EN 9000 belgesi standartlarına uygun işleme yoğunlaşması sağlanmış, bekleme salonunda ki ekrandan işleminin aşamalarını görerek ayrıca cep telefonundan gönderilen SMS ile işleminin sonuçlanmasını, Tapu Müdürlüğü’nde beklemeden işinden gücünden sonuçlandırmak amaçlanmıştır” diye konuştu.

Efendioğlu, bu kurumda uzun zamandır çalıştığını, ülkemizde birçok kurumun değişim ve olumlu değişiklikler geçirdiğini ancak Tapu ve Kadastro kurumundaki değişimin hiçbir kurumda aynı ölçüde olmadığını, kendisinin de içinde olmasına rağmen inanmakta zorlandığını, bütün değişimlerin vatandaşa daha iyi hizmet etmek amacı taşıdığını açıklamalarında belirterek vatandaştan eksik, olumlu ve takdir ettikleri konuları da paylaşmalarını yazmalarını istedi.

Bunu çalışanların yapılan güzel işlerinde takdir edildiğini görerek daha iyi hizmet etmesini sağlayacağını açıklamalarına ekledi.

AdminAdmin