Güncel
Giriş Tarihi : 21-03-2022 17:45

Tekstil Kent için büyük adım

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘Gerze Tekstil Kent’ için önemli adımın atıldığını duyurdu

Tekstil Kent için büyük adım

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş beraberinde Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, İl Özel İdaresi Sekreteri Yahya Çınkıl, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Milletvekili Maviş, ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından, “Gerze Tekstil Kent projemize ilişkin destek sözü aldık.  Şehrimizdeki diğer yatırım ve projeleri görüştük. Sinop’umuza göstermiş oldukları yakın ilgi ve destekleri için Sn. Bakanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde paylaşım yaparak ilçemize yapılması planlanan Tekstil Kent için önemli bir adımın atıldığını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ da, bu projeyle birlikte tüm tekstil ve konfeksiyon atölyelerinin aynı alanda toplanarak önemli bir yatırımın ilçemizle buluşturulacağını belirtti.

Şensoy,  “gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde Gerze Tekstil Kent Projesi için Sayın Bakanımızdan sözümüzü aldık. Bu projeyle birlikte tüm tekstil ve konfeksiyon atölyelerimizi bu alanda toplayarak önemli bir yatırımı ilçemizle buluşturmuş olacağız. Bu projeyle birlikte şehir dışından yatırımcıları da ilçemize çekerek iş istihdamı hususunda önemli bir destek sağlamış olacağız.

Böylesine önemli bir projenin hayata geçmesi için desteğini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Sinop Valimiz Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Özel İdaresi Sekreteri Yahya Çınkıl, İlçemiz Kaymakamı Tekin Dundar, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AdminAdmin