Güncel
Giriş Tarihi : 02-07-2015 17:01   Güncelleme : 02-07-2015 17:02

Temmuz Oturumunu Yaptılar

SİNOP İL GENEL MECLİSİ TEMMUZ AYI OTURUMLARI BAŞLADI

Temmuz Oturumunu Yaptılar
 Sinop İl Genel Meclisi’nde Temmuz ayı toplantıları başladı. İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu Başkanlığında gerçekleşen Sinop İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarının ilk oturumunda 10 madde görüşülerek karara bağlandı.

Temmuz ayı görüşmelerinin ülkemize ve Sinop’umuza hayırlı olması temennisiyle toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu’nun dilek ve temennilerinin konuşması sonrasında açılış ve yoklama yapılarak, oturum gündem maddelerinin okunmasıyla devam etti.

Gündem doğrultusunda Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Eravcı meclis üyelerine yaptığı bilgilendirme ve bir önceki dönemde Haziran ayı içerisinde yürütülen çalışmalar hakkında geniş kapsamlı bir sunum sonrası meclis üyelerinden gelen soruları da cevaplıyarak, akabinde İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Gülay Sipahi Encümen ile ilgili olarak alınan kararları genel meclisi üyelerine aktardı. Komisyon raporlarının okunması sonrasında beş gün sürecek Temmuz ayı 1. oturumunda gündemin ilk on maddesi okunup karar bağlanarak 2. Oturum için Perşenbe günü 10.00’da buluşmak üzere toplantı sona erdi.

hakan akbaşhakan akbaş