Güncel
Giriş Tarihi : 02-05-2019 10:13   Güncelleme : 02-05-2019 10:35

THM Konseri Büyük Beğeni Toplatı

Geleceğin Müzisyenlerinden Muhteşem Konser

THM Konseri Büyük Beğeni Toplatı

Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu, gerçekleştirdiği konserle izleyicileri mest etti.

Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan konsere Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve eşiyle birlikte çok sayıda vatandaşımız katılım gösterdi.

Kültür ve Sanat Merkezindeki programa katılım her programda olduğu gibi yine üst seviyedeydi.

Şefliğini İlknur Akkoca, Grup-Saz Şefliğini Yalçın Akkoca’nın yaptığı programda geleceğimiz teminatı çocuklarımız gerek seslendirdiği eserler, gerekse enstrüman becerileriyle vatandaşlarımız tarafından sık sık alkışlandı. Duygu selinin yaşandığı programda sahnede devleşen solistlerimiz aldığı eğitimler neticesinde profesyonel sanatçılardan farksız bir görünüm sergilerken, konserin sonu her zaman olduğu gibi hep bir ağızdan söylenen şarkılarla sona erdi.

Konser programının sonunda Koro Şefi İlknur Akkoca’ya çiçek takdiminde bulunan Belediye Başkanı Şensoy’a yaptığı açıklamada; “23 Nisan temalı bu konserimizi bilindiği üzere geçtiğimiz hafta aldığımız acı şehit haberlerinden dolayı 1 hafta ertelemiştik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizlere bu akşam ışıltılı bir gece yaşattılar. Çocuklarımız gerçekten pırlanta gibi. Yarınlarımızın umudu buradaki çocuklarımız. Onların gerek kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, gerekse böyle sanatsal faaliyetlere katılarak geleceklerini şekillendirme hususunda Konservatuarımızda büyük emek veriyoruz. Ben sizlerin huzurunda bu değerli ve özel geceyi bizlere hazırlayan değerli hocam İlknur Akkoca’ya çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Program, Belediye Başkanı Cevat Şensoy koromuzla birlikte çekindiği hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

hakan akbaşhakan akbaş