Güncel
Giriş Tarihi : 11-03-2020 13:10   Güncelleme : 11-03-2020 16:03

THY Sinop İstanbul Uçuşlarında Tarih Değişikliği

Türk Hava Yolları Sinop İstanbul uçuşlarında koşa bir süre önce tarih değişikliği yapması şaşırttı

THY Sinop İstanbul Uçuşlarında Tarih Değişikliği

Türk Hava Yolları TK2843 sefer sayılı Sinop İstanbul uçuşundaki tarih değişikliğinin son anda haber verilmesi işlemler esnasında oluşan sorunlar yolcuları endişelendirdi.

12 Mart 2020 tarihinde Sinop’tan İstanbul’a uçuş yapacak yolculara THY uçuştan kısa bir süre önce tarih değişikliğini duyurdu. Hazırlıksız yakalanan yolcular THY tarafından belirtilen tarihte Sinop Havalimanı’na giderek biletlerindeki değişiklikleri gerçekleştirebilmek için beklemek zorunda kaldı.

THY yetkilileri ise uçuş tarihlerinin ertelenmesi veya öne alınması gibi durumlarda uçuş listesinin daha önce kendilerine ibraz edildiğini söyleyerek, sistemsel bir sorun yaşanmasına rağmen yolcuların sorunlarını çözebilmek ve mağduriyet oluşturmamak adına çaba sarf ettiklerini ifade ettiler.

THY tarafından yapılan uçuş değişikliği nedeniyle mağduriyetlerinin giderilmesini bekleyen vatandaşlar ise dünya markası olan Türk Hava Yolları’na bunun gibi eksik uygulamaların yakışmadığını, bu ve buna benzer aksaklıkların yaşanmaması adına daha hassas hareket edilmesi gerektiğini belirttiler.

AdminAdmin