Güncel
Giriş Tarihi : 05-01-2022 14:53   Güncelleme : 05-01-2022 15:11

Topçu, Güven Tazeledi

Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulunda Hüseyin Topçu tekrar başkan seçildi

Topçu, Güven Tazeledi

Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu’ nda Hüseyin Topçu tek aday olarak katılarak güven tazeledi.

Tek liste halinde girilen genel kurulda Hüseyin Topçu güven tazeledi

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen genel kurula CHP İlçe Başkanı Nihat Erdal, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Türkeli Şoför ve Odacılar Başkanı Satı Gürol, Boyabat Şoförler Odası Başkanı İrfan Erbaş ve ilçemiz şoförleri ve esnafları katıldı.

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde Hüseyin Topçu tekrar başkan seçildi.

Genel kurul sonunda kısa bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Topçu,  ''görevde olduğumuz süre boyunca çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen öncelikle şoför arkadaşlarımıza, STK temsilcilerimize ve esnaflarımıza çok teşekkür ederiz.

Bizler şoför arkadaşlar olarak birbirimize her zaman yardıma koşan meslek erbaplarıyız. Her işin zorlukları var; bizim işimizin de zor ve riskli tarafları var, bizler dostlukları pekiştiren, kavuşmaları sağlayan bir meslek yapıyoruz.

Bugüne kadar sizlere elimizden geldiği kadarıyla hizmet ettik, hizmet etmeye çalıştık. Bu saatten sonra da aynı şekilde aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz            .

Genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran misafirlerimize çok teşekkür ediyor seçimimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum'' dedi.

AdminAdmin