Güncel
Giriş Tarihi : 09-03-2015 11:04   Güncelleme : 09-03-2015 11:49

Topçu Yeniden Başkan

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Topçu Yeniden Başkan
Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Kurum müdürleri ve çok sayıda üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.

Divanın oluşturulması ile başlayan kongrede daha sonra söz alan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Topçu, konuşmasına kadınlar günü mesajı ile başladı. Kadınların başımızın tacı olduğunu kaydeden Topçu,  kadınların her şeyin en iyisi hak ettiğini sözlerine ekledi.

Görev süresi boyunca esnafa hizmet verebilmek için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun bir çalışma temposu geçirdiklerini dile getiren Topçu, başkanlığı süresince kendisinden desteği esirgemeyen ve katkı sağlayan başta Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı olmak üzere kurum temsilcileri ve üyelere teşekkür ettiğini ifade etti.

Bundan sonraki süreçte de esnafa hak ettiği hizmeti sunacaklarını dile getiren Hüseyin Topçu, Devamlı gaza basarak hız kesmeden hizmet etmeye devam edeceğiz, düzenlediğimiz bu kongrede kooperatif başkanlarımızın %90 burada bu da çok önemli bir tablodur." dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde tek adayın başvurduğu kongre sonucunda Hüseyin Topçu yeniden başkanlığa seçildi.


AdminAdmin