Güncel
Giriş Tarihi : 23-12-2020 10:55

Toplanan Tüm Bağış Poyraz Ali’ye

Gerze Su Ürünleri Kooperatifi, elde edilen bütün geliri Poyraz Ali’nin tedavisi için bağışladı

Toplanan Tüm Bağış Poyraz Ali’ye

Henüz 6 aylıkken SMA (Spinal Musküler Atrofi Tip-1) teşhisi konulan 3 yaşındaki Poyraz Ali için tüm Türkiye tek yürek oldu ve tedavisine katkıda bulunabilmek için bazı kampanyalar başlattı.

Düzenlenen bu yardım kampanyalarına Gerzeliler de kayıtsız kalmadı

Gerze Su Ürünleri Kooperatifi Yönetimi de ‘Poyraz Ali’ye Can Ver’ sloganı altında 18 Aralık Cuma günü yardım kampanyası düzenleyerek elde edilen bütün geliri Poyraz Ali’nin tedavisi için bağışladı.

Yardım kampanyası kapsamında cuma günü satılan 800 kg hamsiden elde edilen 7 bin 260 TL gelir “Gerze Su Ürünleri Kooperatifi ve Şirin Gerze Halkı” adına Poyraz Ali’nin tedavisi için bağışlandı.

Gerze Su Ürünleri Kooperatifi Yönetimi bağış yapan tüm Gerzelilere teşekkür ederek, “SMA Hastası Küçük Poyraz Ali için Gerze Su Ürünleri Kooperatifi olarak kampanya düzenledik ve Cuma günü hamsi satışından elde edilen bütün geliri Poyraz Ali’ye bağışladık. Hamsi alarak kampanyaya destek veren vatandaşlarımızın yanı sıra sadece para vererek bağış yapan vatandaşlarımız da oldu.

Bize destek olarak Poyraz Ali’yi tedaviye bir adım daha yaklaştıran Şirin Gerze Halkına teşekkürü bir borç biliriz.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin