Güncel
Giriş Tarihi : 23-05-2021 17:05   Güncelleme : 23-05-2021 17:15

Tunç, ‘Muhtarlık İçin Yarışacağım’ dedi

Hakkı Zafer Tunç, Çarşı Mahallesi için muhtarlığa aday olduğunu açıkladı

Tunç, ‘Muhtarlık İçin Yarışacağım’ dedi

Hakkı Zafer Tunç, 6 Haziran günü gerçekleşecek olan muhtarlık seçimlerinde Çarşı Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı.

Pandemi nedeniyle Çarşı Mahallesi sakinlerinin kapılarını fazla çalamadıkları belirten Tunç, yeni dönemde sağlıklı günlerde ortak akılla hizmet edecekleri günlerde vatandaşlarla buluşmak istediğini dile getirdi.

Tunç, “Gerze’me olan sevdam için, daha nezih bir Çarşı Mahallesi için, birlikte el ele emek vermek için muhtarlığa adaylığımı koydum. 1985 yılında başlamış olduğum esnaflık hayatıma, 2003-2015 yılları arasında Gerze Meslek Yüksekokulu’nda görev yaparak bir süre ara vermiş olup, şu an yine kıraathane işletmecisi olarak hayatımı idame ettirmekteyim.

Evli ve 1 çocuk babasıyım. Bu süreler içerisinde ilçemizde faaliyet göstermekte olan sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve derneklerde kurucu üye olup, yönetim kurullarında görev yapmaktayım.

OYLARINIZA TALİBİM

İçinde bulunduğumuz pandemi sebebiyle kapılarınızı fazla çalamadık. Mahalle sakinlerimizin bu durumu anlayışla karşılayacağını düşünüyor, yeni dönemde inşallah sağlıklı günlerde ortak akılla hizmet edebileceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle. Muhtarlık için aday olan diğer arkadaşlara da başarılar dilerim” diye konuştu.

Hakkı Zafer Tunç Kimdir?

Temmuz 1968 yılında Gerze’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitini Gerze’de tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesine giriş yaptı. 1985 yılında Gerze’de esnaflığa başlayan Tunç 2003 – 2015 yılları arasında Gerze Meslek Yüksek Okulu’nda görev yaptı. Evli ve bir çocuk babası olan Tunç kendi kıraathanesini işletmekte olup Gerze’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve derneklerde kurucu üye olup yönetim kurullarında görev yapmaktadır.

AdminAdmin