Güncel
Giriş Tarihi : 08-03-2017 21:52   Güncelleme : 08-03-2017 23:06

Türk Eğitim-Sen 8 Mart'ı Yemekle Kutladı

Türk Eğitim-Sen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kadın üyelerine ve onların ailelerine Gerze Otel'de yemek ikramında bulundu

Türk Eğitim-Sen 8 Mart'ı Yemekle Kutladı

Türk Eğitim-Sen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kadın üyelerine ve onların ailelerine Gerze Otel'de yemek ikramında bulundu. 

Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde düzenledikleri yemek organizasyonuyla birlik ve beraberlik örneği sergileyen Türk-Eğitim Sen'in Gerze ilçe Başkanı Ramazan Osma, "cennet annelerin ayakları altındadır, kadın insandır, biz de insan oğluyuz" dedi.

Osma, "birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, vatan, bayrak, hak, doğruluk, samimiyet ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi değerleri yere düşürmeden taşıyan siz kıymetli üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Makam ve koltuk kaygısından uzak, dürüstlük ve hakkaniyet prensibiyle hareket eden bizler var oldukça geleceğimizde en ufak bir endişe duymuyorum. Tüm meslek gruplarındaki üyelerimizle, bir bütün olarak emin adımlarla yol alıyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolu sevgisiyle kucakladı

Kadın-erkek eşitliğine inanan bir düşüncenin temsilcileri olduklarının altını çizen Türk Eğitim-Sen Gerze ilçe Başkanı, "hem kadınlar günü hem de birlik ve beraberlik vesilesiyle bir araya gelmek istedik" derken, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkesi Anadolu sevgisiyle kucakladıklarını belirtti.

Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi






Erkan TaşErkan Taş