Güncel
Giriş Tarihi : 16-03-2021 21:55   Güncelleme : 16-03-2021 22:05

Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü'nün kapatılma haberi tepkiyle karşılandı

Telekom Samsun Bölge Müdürlüğünün kapatılarak, Trabzon Bölge Müdürlüğü’ne bağlanmasına ilişkin haberler bölge genelinde kamuoyu tepkisine neden oldu.

Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü'nün kapatılma haberi tepkiyle karşılandı

Telekom Samsun Bölge Müdürlüğünün kapatılarak, Trabzon Bölge Müdürlüğü’ne bağlanmasına ilişkin haberler bölge genelinde büyün tepki uyandırdı. 

Samsun'un dışında bölge müdürlüğünün hizmet alanında bulunan Sinop, Amasya, Ordu, Tokat ve Çorum illerinde de kapatılma haberleri üzüntüyle karşılandı.

PLATFORM AÇIKLAMA YAPTI
Samsun'daki Bölge Müdürlüklerinin birer birer kapatılarak Trabzon'a geçmesine tepki gösteren Sevdamız Samsun Platformu üyeleri yazılı basın açıklaması yaparak Karadeniz bölgesinin merkez konumunda bulunan Samsun'a Bölge Müdürlüklerinin getirilmesi gerekirken kapatılarak başka yerlere taşınmasını sindiremediklerini belirterek şu ifadelere yer verildi: Biz Samsun dedikçe, Samsun gelişsin büyüsün, yatırımcılar bu şehre çekilsin, turizm potansiyeli olan yerler canlandırılsın derken sürekli bir şeyler elimizden alınıyor.

Son olarak Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü’nün kapatılarak, Trabzon Bölge Müdürlüğü’ne bağlandığını öğrendik. Karadeniz’in en büyük şehri olan Samsun’da bölge müdürlüğünün kapatılmasının hiçbir şekilde izahı olamaz. Şehrimiz yine kaybetti. 

Samsun’da sürekli bölge müdürlükleri kapatılıyor. Sahip çıkılması gerekirken, daha çok Karadeniz’de daha çok bölge müdürlüklerinin bu şehre getirilmesi gerekirken elimizden alınanlar bizleri derinden yaralıyor. Karadeniz’in Anadolu’ya açılan kapısı olan Samsun’un siyasetçilerine sesleniyoruz. Bu şehre başka bölge müdürlüğü getiremiyoruz bari elimizdekilere sahip çıkın. Kapatılmasına müsaade etmeyin. Tüm milletvekillerimizi ivedi bir şekilde Samsun’un haklarına sahip çıkmaya davet ediyoruz".

KURUMLAR TEK TEK TRABZONA BAĞLANIYOR
Bu arada Bölge Müdürlüğü çalışanları da Samsun'un Trabzon Bölge Müdürlüğü’ne bağlandığını söyleyerek duruma tepki gösterdiler.

Samsun'da yayın yapan bazı basın kuruluşları da haberlerinde: "Samsun'un Trabzon'da kat kat büyük bir şehir olmasına karşiın siyasi nedenlerle bir çok kurum ve kuruluşun Trabzon'a kaydırılması Samsun'un kaderi olmuş durumda. Uzun yıllardır Samsun halkının tepki gösterdiği bu durum değişmezken başka hangi kurumun Trabzon'a bağlanacağı merak ediliyor" yorumunu yaptı.

AdminAdmin