Güncel
Giriş Tarihi : 23-03-2022 15:52   Güncelleme : 22-03-2023 13:27

‘Turkcell Kaldi’ İşyerinin Açılışı Yapıldı

Çarşı Mahallesi Atatürk Mahallesi üzerinde Turkcell bayi açılışı gerçekleşti

‘Turkcell Kaldi’ İşyerinin Açılışı Yapıldı

Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Gerzelilerin uğrak mekânı Kaldi Kafe’ nin işletmeciliğini yapan Gökhan Giresun ve Ali Giresun, ilçemize yeni bir işletme daha kazandırdı.

Belediye Başkan V. Hamide Ceren Erdoğan ise yeni işletmenin ilçemize hayırlı olmasını temenni ederek Gökhan ve Ali Giresun’ u tebrik etti, bol kazançlar diledi.

İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma’ da Gerze’ ye yeni bir iş kapısı açan Gökhan ve Ali Giresun’ a teşekkür ederek, bol ve bereketli kazançlar diledi.

Açılış kurdelesi kesilmeden önce bir konuşma yapan İş İnsanı Hüseyin Yüksek, insanlara aş ve iş kapısı açan herkese yürekten minnettar olduğunu belirterek, “bizim için ilçemizde 1 kişiye de 100 kişiye de işveren müteşebbis arasında hiçbir fark yoktur. Mesele aşa ve işe kapı açmaktır, evine ekmek götürebilen insanların derdine deva olabilmektir, çoluğuna çocuğuna gelecek hazırlayan anne ve babaların kaderine ortak olmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Gökhan ve Ali kardeşlerime tüm kalbimle kutluyorum. Mevla’ m Gerzemize böyle güzel daha nice işletmelerin kazandırılmasını nasip etsin. Hedefimiz, işsizliğin, aşsızlığın kökünü kazımaktır. İşsiz hiçbir vatandaşımızın kalmasını istemiyoruz, bu anlamda da var gücümüzle, azmimizle çalışıyoruz” diye konuştu.

Boyabat Belediye Başkan Yardımcısı Şinasi Karaman, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ nın selamını ileterek işletmenin hem Gerze’ ye hem de Gökhan ve Ali Giresun’ a hayırlı olmasını diledi.

Eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gökhan ve Ali Giresun’ a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Gökhan girdiği her işte başarılı olan bir kardeşimiz, en güzelini yapmaya çalışıyor, en güzel şekilde de Gerze’ ye hizmet etmeye çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Organizasyonunu Deniz Organizasyon üstlendiği açılışa, Gerze Belediye Başkan V. Hamide Ceren Erdoğan, Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Boyabat Belediye Başkan Yardımcısı Şinasi Karaman, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, İlçe Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Cemal Altunel, CHP İlçe Başkan V. Yaşar Aşıcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, DEVA Partisi Gerze İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim, Eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İş İnsanı Hüseyin Yüksek, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Program sonunda özel olarak yapılan lokmalardan dağıtıldı.

Adres: Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesi No: 21/ 25 B

Gökhan Giresun Tel.: 0534 038 57 57

Ali Giresun Tel.: 0532 764 64 00 

 

AdminAdmin