Güncel
Giriş Tarihi : 28-03-2022 17:58   Güncelleme : 28-03-2023 11:17

Tutku Yatak, Gerze’ de ilk şubesini açtı

Tutku Yatak, gerçekleşen açılış töreniyle mobilya sektöründe hizmet vermeye başladı

Tutku Yatak, Gerze’ de ilk şubesini açtı

Tutku Yatak, katılımın yoğun olduğu bir açılış töreniyle Hamidiye Mahallesi Okullar Caddesi No: 83/2’ de hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Kaymakam Refiki Özgü Özen, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Sinop Esnafve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, CHP İlçe Başkan V. Yaşar Aşıcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim ve çok sayıda STK temsilcisi, işletme sahibi ve vatandaşlar katılım sağladı.

Açılış töreninde konuşan Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, iş yerinin hayırlı olmasını dileyerek“ 1 buçuk saat içerisinde ikinci iş yerimizin açılışını yapacağız.  Tüm dünyanın koronavirüs salgınıyla beraber çektiği ekonomik dar boğazlar var, bizlerde ister istemez bu durumdan etkileniyoruz ama bir yandan da böyle iş yerleri, üretim sahaları, ekmek kapıları açılıyor. İnsanoğlu rızkında acelecidir ama hiçbirimizin rızkından endişe etmesine gerek yok. İnişler çıkışlar insanoğlu içindir, bize düşen umudumuzu kaybetmemek, çalışmak, çabalamak, üretmek ancak bu dar günleri böyle aşabiliriz.  Allah iş yeri sahibimize hayırlı, bol kazançlar nasip etsin diyorum” diye konuştu.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ise “1 haftadan beri Sayın Kaymakamımızla Ankara’ daydık. Bu süre zarfında 4-5 iş yeri ruhsat için başvuru yapmış. Böyle sıkıntılı günlerde bu iş yerlerin açılışı bizleri sevindiriyor, bu vesileyle hem iş yeri sahibimize hem de Gerzemize iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.Program yapılan ikram ve iş yerinin gezilmesinin ardından sona erdi.

AdminAdmin