Güncel
Giriş Tarihi : 29-10-2020 11:20   Güncelleme : 29-10-2020 15:18

Ülkemizin Geleceğinden, "Cumhuriyet Nedir? "

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri, Cumhuriyetin 97’inci yılını çektikleri “Cumhuriyet nedir?” adlı video ile kutluyor

Ülkemizin Geleceğinden, "Cumhuriyet Nedir? "

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Sınıf Öğretmeni Semih Kulak, pandemi döneminde okulların tatil edilmesi üzerine uzun süre evden çıkamayan öğrencilere motivasyon olması, yaşadıkları olumsuz süreçten uzaklaşabilmeleri adına ülke genelinde yapılan "Camına gökkuşağını as; bunu gören her çocuk evde kalanın sadece kendi olmadığını görsün, kendini yalnız hissetmesin" sloganıyla Gökkuşağı Projesi kendi öğrencileriyle de hayata geçirmişti.

Yine farkındalık yaratmak adına ‘3-E Pedallanıyor’ etkinliğini hayata geçirmiş ve öğrencileriyle birlikte bisiklet turu yapmıştı.

Öğrencileriyle gerçekleştirdiği etkinliklerle hep göz dolduran Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Sınıf Öğretmeni Semih Kulak, bu kez de Cumhuriyet coşkusunu öğrencilerine doyasıya yaşatmak için yine adından söz ettirecek bir etkinliğe imza attı.

Cumhuriyetin 97’inci yılını kutladığımız bugün, Semih Kulak ve sınıf öğretmenliğini yaptığı 3-E sınıfı öğrencileri “Cumhuriyet nedir?” konulu bir video çekti.

Ellerinde Türk Bayrakları, Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk baskılı kıyafetleriyle videoda sırasıyla Cumhuriyeti anlatan öğrenciler, Cumhuriyetin 97’inci yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

AdminAdmin