Güncel
Giriş Tarihi : 05-04-2022 14:15   Güncelleme : 05-04-2022 14:32

Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği

Gerze Ülkü Ocakları, Başbuğ Alparslan Türkeş’ in vefatının yıl dönümü nedeniyle iftar programı düzenledi

Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği

Ülkü Ocakları Gerze İlçe Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’ in ebediyete intikal edişinin 25’ inci sene-i devriyesi münasebetiyle iftar yemeği verdi, Kur’ anı- Kerim tilaveti gerçekleştirildi.  

Ocak binasında gerçekleştirilen iftar programına katılım ve ilgi yoğun olurken Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya, iftar programına icabet eden herkese çok teşekkür etti.

Ramazan ayının bereketli ve hayırlara vesile olmasını dileyen Ocak Başkanı Gökhan Sertkaya, birlik ve beraberlik içerisinde açılan oruçlara hasret kaldıklarını söyledi.

Sertkaya, “Gerze Ülkü Ocakları olarak dün Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in vefatının sene-i devriyesi nedeniyle yaptığımız iftar programı ve ardından okunan Kur'an i Kerim tilavetimize katılan tüm Gerzelilere teşekkür ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir" sözüne binaen davamıza bağlılığımız matemimizin önündedir. Bu vesile ile Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ e Allah’ tan rahmet diler, mekânının cennet olmasını Yüce Allah’ tan niyaz ediyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin