Güncel
Giriş Tarihi : 14-05-2016 10:55   Güncelleme : 24-10-2017 02:42

Ultra Doğa Yürüyüşçüleri Antalya'dan Döndü

Uluslararası tarih ve doğa aşıkları Adalyafest organizasyonu kapsamında gittikleri Antalya turundan döndüler.

Ultra Doğa Yürüyüşçüleri Antalya'dan Döndü
 Adalyafest organizasyonuna Türkiye’nin dört bir yanından gelen turistlerin yanı sıra İngiltere, Fransa, Hollanda, Almanya ve Kıbrıs  gibi ülkelerin de katıldığı bir çok spor sever Antalya’da bir araya geldi.

Gerze’den bu dev organizasyona katılan Neslihan-Mustafa Çavdar ve Mustafa Kıray Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde ki mesire alanında 400 sporcunun bir araya geldiğini ve 180 çadırlık küçük bir kent kurduklarını ifade etti.

Gerze’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten spor sever Neslihan Çavdar, 4 gün boyunca Antalya’nın doğasını ve tarihini keşfettiklerini belirtti.

Organizasyona katıldıkları ilk gün 12 km yürüdüklerini söyleyen Mustafa Kıray, Karınca Mağarası, Kervansaray’ı gezdiklerini ve Kemer’de bulunan 2365 metre yüksekliğinde Tahtalı Dağı’na tırmandıkları bilgisini verdi.

İkinci gün 15 km yürüyen  doğa aşığı sporsever Mustafa Çavdar, ‘’tarihi her şeyiyle bünyesinde barındıran Like yolunda yürüdük Kumluca Korsan Koyuna gittik her şey olağan üstüydü.’’ dedi

Üçüncü gün Antalya Kırıkhan’a 18 kmlik yürüyüş yapan Ultra Doğa Yürüyüşçüleri son gün 15 km yürüyerek Faselis, Finike, Gelidonya’yı gezerek Antalya tarihine hakim olduklarını belirttiler.

Ultra Doğa Yürüyüşçüleri Neslihan-Mustafa Çavdar ve Mustafa Kıray ‘’ Bizler Gerze’yi çok iyi temsil ettik açtığımız billboard, pankartlarımız bir yana bir çok turist ile irtibat halindeyiz Gerze’yi görmek doğasını gezmek isteyen arkadaşlarımız oldu’’ diyerek bu tür organizasyonlara her zaman katılacaklarının bilgisini verdiler. 


Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz