Güncel
Giriş Tarihi : 13-03-2015 12:41   Güncelleme : 13-03-2015 12:08

Vali Çetinkaya'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Sinop Valisi Dr.Yasemin Özata Çetinkaya’nın 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Çetinkaya'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Sinop Valisi Dr.Yasemin Özata Çetinkaya, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı. Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi; "Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsenmiştir. Son yıllarda ülkemizde birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında yapılan çalışmalar sonrasında önemli bir değişim ve dönüşüm yaşanmaktadır. Artık ülkemiz; hem yetişen sağlık elemanlarının nitelikleri, hem de sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi bakımından dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almaktadır.

Büyük Önder Atatürk’ün “Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz” sözüyle O’nun sevgi, güven ve takdirini kazanan Hekimlerimizin, hiçbir ayrım gözetmeden sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri herkes tarafından bilinmektedir.

Sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir Türkiye temennisiyle, sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim."

 

AdminAdmin