Güncel
Giriş Tarihi : 02-10-2020 11:40   Güncelleme : 02-10-2020 12:10

Vali Karaömeroğlu: Birlik yoksa hizmet verimsiz olur!

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop İl Genel Meclisi üyelerini yeni hizmet binasında ziyaret etti

Vali Karaömeroğlu: Birlik yoksa hizmet verimsiz olur!

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop İl Genel Meclisi üyelerini yeni hizmet binasında ziyaret etti. Vali Karaömeroğlu Ekim ayı oturumlarının da açılışını yaptı.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, beraberindeki İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl ile birlikte Sinop İl Genel Meclisi yeni binasında, Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve meclis üyelerini ziyaret etti.

Vali Karaömeroğlu ilk olarak Meclis Başkanı Üçüncüoğlu ile makamında bir araya geldi. Meclis çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Karaömeroğlu daha sonra meclis toplantı salonuna geçerek il genel meclisi üyeleriyle Ekim ayı ilk oturumunda buluştu.

Meclis üyelerine birlik-beraberlik ve uyumun önemini anlatan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, "Birlik ve beraberliği olmayan ilçeler hizmette verimsiz olur." dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK OLMAZSA OLMAZ

Oturumun açılışını yapan Karaömeroğlu, birlik, beraberlik ve uyumun önemine değindi. Hizmette etkinliğin uyum ve beraberliğe dayandığını dile getiren Vali Erol Karaömeroğlu; "Bu birlik ve beraberliği devam ettirmek, bunu bozmamak lazım. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu zamanlardan geçiyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.

Bu ay ki toplantımızı da hayırlara vesile eylesin. İlçelerimizde de Köylere Hizmet Götürme Birliğimizin encümen toplantılarında kaymakamlarımızla uyumlu bir biçimde hareket edelim. Böyle hareket eden ilçeler her zaman daha kazançlı çıkar. Birlik ve beraberliği olmayan ilçeler hizmette verimsiz olur, etkin olmaz.

Mesela en basit örneği; İl Özel İdaresi ek programına bakın, ilçelerinde problem olan yerlerde daha az ek program yapılır. Ama birlik beraberliğin olduğu ilçelerde daha fazla yapılır. Onun için bunu da örnek alarak uyum içinde olalım. Başarılı bir ay ve yıl diliyorum." dedi.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ziyareti sırasında yeni meclis binasını da gezdi.

Kaynak: Vitrin Haber

AdminAdmin