Güncel
Giriş Tarihi : 24-08-2022 16:32   Güncelleme : 24-08-2023 13:10

Vali Karaömeroğlu, Gerze’ de

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemizdeydi

Vali Karaömeroğlu, Gerze’ de

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, ilçemizde devam eden eğitim yatırımlarını incelemek ve ziyaretlerde bulunmak üzere Gerze’ ye geldi.

İlk olarak Gerze Belediyesini ziyarete eden Vali Karaömeroğlu burada, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Belediye de yapılan görüşmelerin ardından Vali Karaömeroğlu ve beraberindekiler Gerze’ ye vizyon kazandıran projelere ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ i çalışma ofisinde ziyaret etti.  

Burada İş İnsanı Hüseyin Yüksek tarafından karşılanan Vali Karaömeroğlu’ na İş İnsanı Hüseyin Yüksek hayata geçirdiği ve hayata geçirmeyi düşündüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  

Vali Karaömeroğlu daha sonra Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek tarafından Hamidiye Mahallesi Karagülle Arif Efendi Sokak’ ta 2 bin m² alanda 300 öğrenci kapasiteli olarak yaptırılan 4 derslikli anaokulunda incelemelerde bulundu

İş İnsanı Hüseyin Yüksek, Vali Karaömeroğlu’ na anaokulu inşaatının yılsonuna kadar bitirileceğini ve tesliminin yapılacağı bilgisini verdi.

Sağlık yatırımını yerinde incelediler

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu anaokulu inşaatından sonra İş İnsanı Hüseyin Yüksek’in kendisine ait mülkiyeti restore ettirerek, Gerze halkının hizmetine sunduğu Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu. Burada Aile Hekimleri ile bir süre sohbet eden Vali Karaömeroğlu, İş İnsanı Hüseyin Yüksek’e Gerze’ de hizmet amaçlı yaptığı yardım ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Giresun, “İlçeye acilen bir meslek lisesi kazandırılmalı”

Vali Erol Karaömeroğlu, Gerze’ de yapımı devam eden 24 derslikli Atatürk İlkokulu ek binası inşaatında ve yapımı devam eden İmam Hatip Külliyesi inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Burada AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun Gerze’ ye acilen yeni bir meslek lisesi yapılması gerektiğini ifade ederek Sinop’ un en çok öğrenci kapasitesine sahip Meslek Lisesinin Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olduğunu, okulun fiziki anlamda gelen talebi karşılayamadığını bundan dolayı Gerze’ de yeni bir meslek lisesine ihtiyaç olduğunu belirtti.  

Yürekleri ısıtan anlar yaşandı

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, eğitim yatırımlarını incelediği esnada parkta oyun oynayan çocuklarla bir araya geldi. Gelecekte yapmak istedikleri meslekler hakkında çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Karaömeroğlu daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler vererek mutlu olmalarını sağladı.

Hüseyin Yüksek tarafından Yapımı devam eden bungalov evleri inceledi

Eğitim yatırımlarını inceleyen Vali Karaömeroğlu, Gerze ziyaretinin son aşamasında İş İnsanı Hüseyin Yüksek tarafından yapımı devam eden Cayva mevkindeki bungalow evleri inceledi. Çalışmalar hakkında İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ ten bilgiler aldı.

Vali Karaömeroğlu' na Gerze ziyaretinde AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Jandarma Komutanı Üst. Ali Su, İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, İş İnsanı Hüseyin Yüksek eşlik etti.

 

AdminAdmin