Güncel
Giriş Tarihi : 13-04-2022 10:30   Güncelleme : 14-04-2022 12:26

Vali Karaömeroğlu, İftarda Gerzelilerle Buluştu

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, ilçemizde iftar çadırının misafiri oldu

Vali Karaömeroğlu, İftarda Gerzelilerle Buluştu

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Buzhane Meydanında kurulan iftar çadırına misafir oldu.

İftardan önce Gerzeli vatandaşları evlerinde ziyaret etti

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar ve eşi Ayfel Dundar ile birlikte Gerze 19 Mayıs Mahallesinde gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerinde, misafir oldukları hane halkı ile bir süre sohbet ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

Vali Karaömeroğlu, Kaymakam Dundar ve Başkan Şensoy, iftar çadırında Gerzelilerle bir süre sohbet edip vatandaşlara yemek dağıtımında bulunduktan sonra vatandaşlarla birlikte dua edip oruçlarını açtılar.

Gerzelilerle iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Vali Karaömeroğlu, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Vali Karaömeroğlu, “doğası ve insanıyla güzel Gerze’mizin güzel insanları, hepinizi, sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluşa erme olan 11 ayın sultanı Ramazan ayımızı idrak ediyoruz.

Bu akşam da siz Gerzeli hemşehrilerimizle iftar sofrasında beraber olmak istedik. Ben hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Rabbim hepimizi Kadir Gecesi ve bayrama kavuşanlardan eylesin. Kutsal Ramazan ayımızın rahmetinden, bereketinden faydalananlardan eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinize hayırlı Ramazanlar, hayırlı iftarlar diliyorum” diye konuştu.

AdminAdmin