Güncel
Giriş Tarihi : 20-01-2021 11:14   Güncelleme : 20-01-2021 11:25

Vali Karaömeroğlu’nun Türkeli Ziyareti

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Türkeli ilçesini ziyaret etti

Vali Karaömeroğlu’nun Türkeli Ziyareti

Vali Karamömeroğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Türkeli ilçesine ziyarette bulundu. Türkeli ilçesinde ilk olarak Türkeli Kaymakamlığını ziyaret eden Karaömeroğlu’nu kaymakamlık binası önünde Kaymakam V. İsmail Pendik, Belediye Başkanı Veysel Şahin ve İlçe Protokolü karşıladı.

Kaymakamlık makamına geçen Vali Karaömeroğlu, Kaymakam V. İsmail Pendik’den ilçede devam eden yatırımlar, yapılan çalışmalar ve İlçenin genel durumu hakkında bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Türkeli İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Erol Karaömeroğlu, Jandarma Komutanlığı girişinde İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Başakcı ve İlçe Jandarma Komutanı J. Üst. Tğm. Ali Su tarafından karşılandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile tek tek selamlaşan Vali Karaömeroğlu, İlçe Jandarma Komutanı J. Üst. Tğm. Ali Su’dan İlçenin genel asayişi hakkında bilgiler alarak İlçe Jandarma Komutanlığından ayrıldı.

Vali Erol Karaömeroğlu’ndan Şehit Ailesine Ziyaret

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, 22/09/1981 tarihinde Kırklareli, Babaeski Pancar köy mevkiinde 241. Piyade Alay Ordugah Bölgesine bir jet uçağının düşmesi neticesinde şehit düşen Piyade Er Esat Özcan’ın ailesini ziyaret etti.

Şehit Piyade Er Esat Özcan’ın ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın sonrasında Vali Karaömeroğlu, şehidin ailesi ile bir süre sohbet etti.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Türkeli İlçesinde İlçe Belediye Başkanı Veysel Şahin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Şahin Millet Bahçesi projesini tanıttı

Belediye Başkanı Veysel Şahin’i makamında ziyaret eden Vali Karaömeroğlu, Başkan Şahin’den, Türkeli Belediyesi’nin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Göreve geldiği günden bugüne yaptığı ve hedeflediği projeleri aktaran Başkan Şahin, Millet Bahçesi Projesinin de tanıtımını yaptı.

Yazdığı kitabı ve Belediye Atölyesinde üretilen duvar saatini Vali Karaömeroğlu’na hediye eden Başkan Şahin, ilçeye yatırım yapmak isteyen iş insanları için mücavir alan sorunlarını kısa zamanda aşarak, yatırımcıların ilçeye gelmesine olanak sağlayacaklarını ifade etti.

“Köylerimize iki kat daha fazla asfalt yapacağız”

Türkeli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya gelen Vali Erol Karaömeroğlu, muhtarların yaşadığı sorunların çözümüne ilişkin süreçlerin hızlandırılması ve çözüme kavuşturulması noktasında takipçi olacağını söyledi.

Vali Erol Karaömeroğlu, 2021 yılı asfalt programı kapsamında, tüm köylerin 2020 yılında asfaltlanan köy yollarına göre iki kat daha fazla asfalt yapımı için ödenek ayrılacağını belirterek, köy muhtarlarının bu yönde köy yollarındaki ihtiyaçlarını değerlendirerek, talepte bulunmalarını istedi.

Türkeli Esnafını da Ziyaret Etti

Türkelili esnaflarla da selamlaşıp sohbet eden Vali Erol Karaömeroğlu, esnaflara Covid-19 salgını sürecinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulunarak hayırlı işler, bol kazançlar diledi.

AdminAdmin