Güncel
Giriş Tarihi : 08-07-2016 15:03   Güncelleme : 08-07-2016 15:11

Vatandaş Hücüm Etti

İlçemize Gelen Gurbetçiler Halk Plajına Hücum Etti

Vatandaş Hücüm Etti
 İlçemizin yıllardır en büyük eksikliği olan Plaj hasreti, Gerze Belediyesi tarafından hazırlanan proje ile bir nebzede olsa giderildi.

İlçemiz Hurma Dibi Mevkii'nde bulunan halk plajı bayram tatili dolayısıyla ilçemize akın eden gurbetçilerimizin akınına uğradı.

Gerze Belediyesi plajla ilgili olarak "halk plajının hava koşullarından dolayı tamamlanamamış ancak, plaj güzergahı üzerinde tamamlanan yol, sahil boyunca bitirilen duvar örme işlemi, dalga kıran şeklinde ki iskele ve kum dökme işlemleri ile vatandaşlarımıza hizmet eder hale geldiğini" belirtti.

Ramazan Bayramı'nda şehir dışından ilçemize ziyarete gelen  vatandaşlarımızın görüşleri ise " hizmete sunulan plajla birlikte Gerze'nin en büyük eksikliklerinden birinin giderildiği" şeklinde oldu.

Henüz 4'de 1'i tamamlanan plajımız kalabalıktan da anlaşılacağı üzere büyük beğeni toplarken, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı  "Ramazan Bayramı'ndan sonra halk plajındaki çalışmaların tekrar başlayacağını, burada vatandaşların güvenliği açısından üç adet Can Kurtaran Kulesi, Şezlonglar ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarını temin edebilmeleri için Büfe açacaklarını kaydetti.

 

hakan akbaşhakan akbaş