Güncel
Giriş Tarihi : 01-11-2016 11:11   Güncelleme : 01-11-2016 10:19

Veda Ziyareti

İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Polis Başmüfettişliğine atanan Yusuf Biner veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı ziyaret etti

Veda Ziyareti
 Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı makamında ziyaret eden Yusuf Biner, Gerze’nin asayiş yönünden Sinop’un en sakin ilçelerinden biri olduğunu belirtirken;  Emniyet teşkilatının diğer kurumlarla istişare içinde bölge insanının huzuru ve güvenliği için özverili bir şekilde çalıştığını söyledi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise” Emniyet mensuplarımız 24 saat boyunca toplumun refahı ve huzuru için çalışan kamu görevlileridir. İşleri fevkalade zordur. Bu zorluklar içinde vatandaşa her zaman güler yüzle hizmet eden emniyet teşkilatımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde bizleri teşrifleriyle yalnız bırakmayan ve ziyaretime gelen Sayın Yusuf Biner’e ayrıca teşekkür eder ve mesleğinin yeni görevinde başarılı yıllar dilerim” ifadelerini kullandı.

Ziyarete ayrıca, İlçemiz Belören Ortaokulu Müdürü Bayram Demirci'de katıldı.

Seda ŞengülSeda Şengül