Güncel
Giriş Tarihi : 10-08-2022 15:58   Güncelleme : 12-08-2022 12:16

'Vefa Projesi’ için personel alımı yapılacak

Gerze Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı, ‘Vefa Projesi’ kapsamında çalışmak üzere başvuru yapacak vatandaşlar için son günün 16 Ağustos olduğunu hatırlattı

'Vefa Projesi’ için personel alımı yapılacak

Gerze Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafındanVefa Projesi’ kapsamında yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinin temizlenmesi ve ihtiyaçlarının giderilmesinde çalıştırılmak üzere 4 geçici personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar Koordinasyonunda, Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ‘Vefa Projesi’ başlatıldı. Proje kapsamında Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından önceden tespit edilen korunmaya muhtaç yaşlılar ve engellilerin yaşadıkları yerlerin temizliği ve bakımı konusunda destek olunacağı öğrenildi.

Vefa Projesinin hayata geçirilmesi için Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının belirleyeceği çalışma bölgelerinde görevlendirilecek 2 kadın 2 erkek olmak üzere geçici personel alımı yapılarak 4 kişiye istihdam sağlanmasının hedeflendiği belirtildi.

Başvuranlar arasından mülakat yoluyla alım yapılacağı kaydedilirken ön başvuruların, 10 Ağustos 2022 – 16 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirileceği, belirtilen şartlara uygun olanların Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına şahsen başvurmaları gerektiği, başvuru yapanlar arasında 18 Ağustos Perşembe günü saat 10:00’ da mülakat yapılacağı kaydedildi.

1-2-

AdminAdmin