Güncel
Giriş Tarihi : 05-01-2018 10:19   Güncelleme : 05-01-2018 10:45

Vekilden Eski Muhtara ''Masaj''

Sinop'ta esnaf ziyareti yapan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, girdiği berber dükkanında karşılaştığı eski muhtara masaj yapınca sosyal medyada günün konusu oldu

Vekilden Eski Muhtara ''Masaj''

Sinop'ta esnafı ziyaret eden CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Batur Caddesinde girdiği bir berber dükkanında traş olurken içeri giren Cami Kebir Mahallesi eski muhtarı İrfan Bal ile bir süre sohbet ettikten sonra berber koltuğunda oturan eski muhtara masaj yapmaya başladı.

O esnada berberde olan AA Sinop Muhabiri Halit Gümüş, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'i, eski muhtara berber koltuğunda masaj yaparken görüntüledi. Gümüş'ün sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında yeni yılın memleketimize barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Karadeniz, esprili bir dille ''Muhtarımızın yeni yıla daha huzurlu, mutlu girmesi için masaj yapıyoruz'' ifadesinde bulundu.

CHP Sinop Milletvekili ve aynı zamanda TBMM Divan Katip Üyesi olan Barış Karadeniz sergilediği bu samimi tavırları ve alçak gönüllülüğü ile gönülleri fethetti. Vatandaşlar, Gümüş'ün paylaşımının altına ''adamsın vekilim seni sevmeyen ölsün halktan biri görün işte adam gibi adam'' , ''vekilim seninle gurur duyuyoruz'' gibi yorumlar yaptı.

AA Muhabiri Gümüş, sık sık sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu canlı yayınlarla büyük beğeni topluyor. Yaptığı bu paylaşımı da oldukça beğenilen Gümüş'ün ''objektife takılanlar'' uygulamasıyla yaptığı paylaşımlar yüzlerce beğeni alıyor.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül