Güncel
Giriş Tarihi : 26-08-2022 17:56   Güncelleme : 24-08-2023 13:10

Yapılan protokol ile kullanım hakkı devredildi

Geruze Otel, imzalanan protokol ile Gençlik ve Spor Bakanlığına kiralandı

Yapılan protokol ile kullanım hakkı devredildi

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in de yer aldığı protokol sözleşmesinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy arasında imza töreni gerçekleşti.

Atılan imzayla birlikte Geruze Otel Gençlik ve Spor Bakanlığına KYK yurdu olarak kiralanırken, yurtta 155 kız öğrencinin konaklayacağı öğrenildi.

Atılan imzanın Gerze’ ye ve kız öğrencilere hayırlı olmasını temenni eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy  'kızlarınız emin ellerde' diyerek anne ve babalara seslendi.

155 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdu hayırlı olsun

Geruze Otel’ in KYK yurdu olarak ilçemize kazandırılmasında emeği olan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ u tebrik eden AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, “bugün Gerze’ de belediyemiz ve Gençlik Ve Spor Bakanlığını temsilen aramızda olan Sinop Gençlik Ve Spor Müdürümüz arasında çok önemli bir sözleşmenin altına imza atıldı.

Belediye Başkanımız ve Gençlik Spor İl Müdürümüz arasında atılan imza ile Yüksekokul için Gerze’mize gelen öğrencimizin yurt problemi nedeniyle geri dönmesine imkan kalmayacak.  

Geruze Otel, kız öğrencilerimize (155 kişi kapasiteli) KYK öğrenci yurdu olarak kullanmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığına Gerze Belediyemiz tarafından kiralandı.

Belediye Başkanımızı Gerze’mize, yükseköğretime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Gerze’de çok önemli açık ve ihtiyaç olan yurt ihtiyacını karşılaması için gösterdiği fedakârlıktan dolayı da tebrik ediyorum.

Türkiye’nin her tarafında gerek Gençlik Ve Spor Bakanlığımız kendi imkânlarıyla gerekse AK Partili belediyelerimiz kendi imkanlarıyla öğrencilerimizin eğitim ve öğretim sezonu başında açıkta kalmaması için seferber ettik. Gerze’ de kız öğrencilerimizin açıkta kalmayacağı şekilde Geruze Oteli Gençlik Ve Spor Bakanlığının yurt hizmetlerine tahsis etmiş bulunuyoruz. Gerze’ mize, öğrencilerimize, Gerze Belediyemize ve Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze hayırlı olsun” diye konuştu.

İmza törenine AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun,İl Genel Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Burma ve İzzet Karaman, Meclis Üyesi Alaattin Baş katılım sağladı. 

AdminAdmin