Güncel
Giriş Tarihi : 02-06-2022 11:23   Güncelleme : 03-06-2022 15:58

Yapımı devam eden anaokulunda, incelemelerde bulundular

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ in yaptırdığı Fatma Yüksek Anaokulu inşaat alanında incelemelerde bulundu

Yapımı devam eden anaokulunda, incelemelerde bulundular

Kaymakam Dundar, beraberinde Kaymakam Refiki Özlem Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ile birlikte Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek tarafından merhum annesi Fatma Yüksek adına yaptırılan Anaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak, proje mimarı Serkan Kıvrak ve yetkililerden bilgi aldı.

Kaymakam Dundar, İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ e Gerze’ ye kazandırdığı anaokulu için teşekkür ederken “birçok insan bu memleketin ekmeğini yiyor. Her şeyi devletten beklemek olmaz; Türkiye’ nin farklı illerinde üniversiteler, okullar, hastaneler, yurtlar, pansiyonlar, camiler hep hayırseverlerin desteğiyle, Devlet millet el ele yapılıyor. Anaokulu eğitimi de en önemli evrelerden bir tanesi. Ben bu anlamda destekleriniz, hayırlı niyetiniz için çok teşekkür ediyorum.

“Marifet iltifata tabidir” derler bizlerde arzu ederiz ki vatandaşlarımız memlekete dair bir ihtiyaç olduğu zaman işin ucundan tutsun. Böylece işimiz daha da kolaylaşır” ifadelerini kullandı.  

İş İnsanı Hüseyin Yüksek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerini alacakları bu anaokulunun ilçemize hayırlı olmasını dileyerek, “rahmetli annem Fatma Yüksek adına İlçemizde yapmış olduğumuz, devletimize bağışladığımız anaokulunda Kaymakamımız Tekin Dundar, Kaymakam Refikimiz Özlem Doğan ve Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yılmaz Ceylan incelemelerde bulundular.

Kaymakam Dundar’ a detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Bu eserin ilçemize kazandırılmasında bakanlık ve bürokrasi nezdinde verdiği desteklerden dolayı Kaymakamımız Tekin Dundar’ a çok teşekkür ederim” diye konuştu.

AdminAdmin