Güncel
Giriş Tarihi : 29-08-2012 22:23   Güncelleme : 29-08-2012 22:23

Yatırımlar Masaya Yatırıldı

Vali Cengiz, Kurumlar Arası Koordinasyonun Önemine Değindi

Yatırımlar Masaya Yatırıldı

Dr. Ahmet CENGİZ’in başkanlığında yatırımcı daire amirlerinin de katıldığı, İlimizdeki yatırımların izlenmesi, kurumlar arasındaki koordinasyonun takibi ve yatırımlarla ilgili inşaatların son durumlarının ele alındığı görüşme, Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sinop’un, butik il konumunda olmasına rağmen yatırımların yeterli düzeyde bulunmadığını belirten Vali CENGİZ toplantıda yapmış olduğu konuşmada; “Yatırımlarla ilgili projeleri evlatlarımız gibi görüp özenle takip edeceğiz. Biz yerimizde saymayacağız devamlı ileriye yürüyeceğiz, gürültü yapmak yerine proje üreteceğiz, iş yapacağız. Bunları gerçekleştirirken kurumlar arası koordinasyona özen göstereceğiz, işlerimizi yakından takip edeceğiz. Bu yıl içinde yakaladığımız başarılı çalışmaları önümüzdeki yıl bir üst seviyeye çıkarmak için çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. Çalışmalarımızda heyecanı ve motivasyonu kaybetmeyeceğiz.” dedi.

Yatırımcı kuruluş temsilcileri tarafından yapılan çalışmalar hakkında kurula bilgiler sunulmasının ardından toplantı sona erdi

AdminAdmin